dimecres, 3 de febrer del 2010

Talla amb els mals rotllos a 3r A

Vàrem començar el taller a les nou del matí. En arribar vam deixar les motxilles a la nostra aula i vam anar a 2B. Allà ens van començar a explicar què volien dir els cartells de passadís, i els de l’ordinador. A continuació ens van explicar els maltractes de parella i com podien ser: físics, psicològics,etc; després ens van donar uns cartellets i els havíem de posar si era per a home o dona.

Després d`això, ens van fer ficar les cadires en rotllana, i ens vam començar a veure una pel·lícula, que anava sobre una parella que es casava, i que més tard, quan la dona estava embarassada, com que el seu marit tenia estrés pel treball la va pegar quan la va veure que fumava; la seva mare li deia que no passava res, que era comprensible. Només en vàrem veure 20 minuts, de pel·lícula.

A continuació van empegar uns cartells per la classe on hi ficava SÍ, NO, POT SER, i ens van fer aixecar, i ens feien unes preguntes, com per exemple, que si ens pegava, havíem de tallar? I despres havíem d’anar al cartell que ens semblava correcte i dir el perquè.

Després ens van donar uns cartellets de coses que feia la nostra parella i van penjar un semàfor a la pissarra i els havíem de ficar si anava al vermell, al taronja, o al verd, segons el grau de perillositat.

I en acabar aquesta activitat vam ordenar les taules, ens van passar un qüestionari sobre si ens havia agradat el taller, i vam marxar.

Arnau Loncà Calderó 3r A

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada